Tim Caroll

Sea meis movet voluptua ne, ea oportere argumentum cum. Has purto repudiandae id, ea conceptam percipitur usu. Sit solet philosophia at, cu legimus rationibus per. Mei ut tale cibo minimum, pri ei dico virtute. Eum ne facete interesset consequuntur, facer prompta vim at, semper omnesque concludaturque qui id. His in regione lucilius deterruisset, ea mutat similique eam, facilis blandit in qui.

Violin
Piano
Cello
Voice

Egecan Yazıcı

Pazartesi çoğu zaman keyifsiz bir gün olarak anılır. Şahsen, Müzik bölümü sayesinde TEVİTÖL’de geçirdiğim beş yıl boyunca bir kere dahi “pazartesi sendromu” yaşadığımı hatırlamıyorum.

Egecan Yazıcı / Mezun
Başak Kurt

Müzik Bölümüne girmek benim için zorlu ancak bir o kadar da ödüllendirici bir deneyim oldu. Çok değerli ve başarılı hocalarımın her birinde farklı şeyler öğrendim müzik ve müziği anlamak adına.

Başak Kurt / Mezun

Send Message to Tim