Home 2

Private Lessons

We offer music education for individuals of just about every age and skill level.

Summer Arts Garden

We offers full-day and half-day music camps for kids of all ages and skill levels - including beginners!
Summer camps give students an opportunity to focus on one instrument or genre for a whole week.

Music Groups

for
Başak Kurt

Başak Kurt, 2013-2018 yılları arasında TEVİTÖL Güher & Süher Pekinel Müzik Bölümü’nde keman, solfej, müzik tarihi ve oda müziği eğitimi...

2014-2019 yılları arasında Güher & Süher Pekinel Müzik Bölümü’nde obua ana dalında eğitim almıştır.

Selin Kolsuz

2014-2019 yılları arasında Güher Süher Pekinel Müzik Bölümünde flüt ana dalında eğitim almıştır.

Veysel Güney Yılmaz

2015-2020 yılları arasında TEVİTÖL Güher & Süher Pekinel Müzik Bölümü’nde obua ana dalında eğitim almıştır.

Let's make art!

Explore several art forms as your child builds creativity and confidence in our new visual arts classes for ages 2-5!

Student band of High School

Musical Instruments

classes

Piyano

Buraya metin gelecek!

Flüt

The guitar is classified as a string instrument.

Solfej

It is a type of music performed by one or more singers.

Fagot

Can play by striking with the hand or two sticks.

Keman

The violin has four strings tuned in perfect fifths.

Çello

The cello is used as a solo musical instrument.

Klarnet

The lowest-pitched bowed string instrument.

Obua

The saxophone is a woodwind instrument.

Melody Music School

We have talented and very experienced instructors who teach piano, violin, guitar, cello, and other instruments.
Students
Teachers
Programmes
Awards

Next Event

Apr 2017

Concert in the Park
Come and visit with us, ask questions, try out a couple instruments and enjoy some great music!

blog
Yıl Sonu Konserimiz

TEVİTÖL Güher ve Süher Pekinel Müzik Bölümü öğrencilerinden konuklara müzik ziyafeti.

Gençlik Senfonisi Açılış Konseri

Gençlik Senfonisi Açılış Konseri’ni dinlemeye gittik.

Yazma Tutkusu Princeton’ın Kapılarını Açtı

2022 Mezunlarımızdan Ayşe Başak Ersoy’un TEVİTÖL’den Princeton’a uzanan yolculuğu.

Egecan Yazıcı

Pazartesi çoğu zaman keyifsiz bir gün olarak anılır. Şahsen, Müzik bölümü sayesinde TEVİTÖL’de geçirdiğim beş yıl boyunca bir kere dahi “pazartesi sendromu” yaşadığımı hatırlamıyorum.

Egecan Yazıcı / Mezun
Başak Kurt

Müzik Bölümüne girmek benim için zorlu ancak bir o kadar da ödüllendirici bir deneyim oldu. Çok değerli ve başarılı hocalarımın her birinde farklı şeyler öğrendim müzik ve müziği anlamak adına.

Başak Kurt / Mezun

Featured Teachers